Müürid ja vahelagi valmis

Juuli esimesel päeval sai valatud välisseinte sillustele lisakogus betooni, et saaks alustada vahelaetalade paigaldamisega. Talasid tuli ühe maja pikkuse peale 26. Lisaks paigaldasime elutuppa laetala. 




13. juulil tulid viimased Fibo plokid ja sarrusplokid ülemise vöö jaoks. Viimased kolm plokirida said paika nädalaga. 25. juulil armeeris S ülemise vöö ning jäime ootama betooniautot, mis oli tellitud reedeks, 28. juuliks, aga võimalusel pidid nad selle varem saatma. Samal ajal hakkas S tegelema ka järgmise sammuga - sarikate valmistamine. Juhtuski nii, et betoon tuli reede asemel kolmapäeva õhtul. Selle tööga said müürid valmis ning hakkasid pihta katusetööd.




Esimene sarikas valmimas



Pärast vöö valamist kinnitas S müürilati ja kutsus appi mõned mehed, et esimesed sarikad püsti ajada ning veenduda, et kõik toimib nii nagu peab. Reedel oli hommik väga vihmane ning platsile meil siis asja polnud. Selle asemel seadsime sammud linna ning tellisime ära majale aknad ning võtsime pakkumised katusele. Katusetöödest eraldi juba järgmisel korral.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Põranda soojustamine ja valu

Katusest